24e Westfriese Sportverkiezing | 14 januari 2018 | Schouwburg Het Park Hoorn

Programma

Zondag 8 januari 2017 wordt voor de 23e keer de Westfriese Sportverkiezing georganiseerd. De aanvang is vanaf 14.00 uur wederom in Schouwburg Het Park in Hoorn.

Tijdens dit spetterende gala worden de beste Westfriese Sporters van 2016 in het zonnetje gezet. En aan het eind van de middag is bekend wie de sporttalent, sportteam, sportcoach, aangepaste sportteam, sportman en sportvrouw is. Van elke categorie komen de beste drie volgens de vakjury op het podium om kort de prestaties van het afgelopen jaar door te nemen.

Bekende topsporter

De organisatie haalt ook altijd een prominente topsporter naar het sportgala. Wie zal de goed ingevulde gastrol van wielerkoningin Marianne Vos van vorig jaar gaan invullen?

Spetterend sportgala

Naast het in het zonnetje zetten van de Sport en Sporters in Westfriesland is er ook ruimte voor opzwepende acts. Hiermee is het programma interessant voor jong en oud, maar natuurlijk voor sportliefhebbers en de vele bekenden en familieleden van de genomineerden sporters. Wie gaat er dit jaar met de prijzen naar huis. U bent er toch bij?

Kaarten

De toegang tot de Westfriese Sportverkiezing kost €5,-. Dit is inclusief garderobe, ontvangt koffie/thee en een pauze drankje. De kaarten zijn te koop via de kassa van schouwburg Het Park. Ook online kunt u de kaarten nu kopen.

Media

Speciaal voor de bezoekers die het sportgala nog niet of al een tijdje niet hebben meegemaakt hebben wij een korte video van de 22e editie gemaakt. Deze is hiernaast te bekijken. Bekijk hier ook een selectie van de foto’s van het gala van vorig jaar.

Het programma (onder voorbehoud)

14.00 uur: Hamlet-zaal open.
14.30 uur Start Westfriese Sportverkiezing over het jaar 2016
De rest van het programma wordt later bekend gemaakt.