Fotowedstrijd 2017 ‘De Westfriese sport in beeld’

Flyer_fotowedstrijd_wfsportgala

Fotowedstrijd 2017 ‘De Westfriese sport in beeld’

De Stichting Westfriese Sportverkiezingen organiseert in 2017 voor het derde jaar de fotowedstrijd Westfriese Sport in Beeld.

Maak een foto (ook smartphone) van een Westfriese sportwedstrijd of een Westfriese sportgebeurtenis. Meedoen is leuk maar kan je ook nog wat opleveren!

Elke maand

De wedstrijd kent elf maandelijkse voorronden. Uit elke voorronde kiest een vakjury (professionele fotografen en redacteuren) de beste foto. Daarnaast wordt er een eigen selectie per maand gemaakt van de leukste foto’s. Deze foto’s gaan net als die van de vakjury door naar de finale ronde. In deze finale ronde is het mogelijk om te stemmen op de foto’s. Hieruit volgt een winnaar voor de publieksprijs. Ook de vakjury bepaalt uit alle maand winnaars één overal winnaar.

Prijs

Door de organisatie van de Westfriese Sportverkiezingen wordt hiervoor een wisselprijs ter beschikking gesteld. De maker van de winnende foto’s worden in het zonnetje gezet tijdens de Westfriese Sportverkiezing in januari 2018.

Daarnaast is de kans groot dat de foto in de krant zal worden geplaatst. Dit laatste kan ook voor de maandwinnaars gelden van de vakjury!

Voorwaarden

Om mee te dingen voor een prijs dient iedere foto gemaakt te zijn in West-Friesland tussen 15 december 2016 en 30 november 2017. De inzender dient tevens de maker van de foto te zijn. Lees hier het totale regelement “De Westfriese Sport in Beeld”

Inzenden

Publieksronde

Begin december start de publieksronde. Iedereen mag dan stemmen op wat zij vinden dat dé Westfriese Sportfoto van 2017 vinden. Welke foto en fotograaf dat wordt, wordt tijdens het Westfriese Sportgala bekend gemaakt. Stemmen kan vanaf heden tot en met 25 december 23.59 uur.

De jury- en publieksprijs worden in januari 2018 uitgereikt tijdens de 24e Westfriese Sportverkiezing.


De fotowedstrijd Westfriese Sport in Beeld wordt mede mogelijk gemaakt door Sportcentrum Hoorn.SCH logo CMYK