Historische Westfriese sport in Beeld

Lees hier het regelement “De Westfriese Sport in Beeld”

25e Westfriese Sportverkiezing

Op zondag 13 januari wordt de 25e Westfriese Sportverkiezing georganiseerd. Ter ere hiervan een afsluitende fotowedstrijd. U kunt tot 5 Westfriese Sport in Beeld foto’s insturen. Deze foto’s mogen van elk jaartal zijn, zolang ze maar gemaakt zijn door u en gelinkt zijn aan Westfriesland.

Laatste fotowedstrijd

Dit wordt de laatste fotowedstrijd georganiseerd door Ted van der Bruggen en Alex Gitzels. Zij waren voor en achter de schermen de initiator en drijvende kracht achter het inzenden, insturen en de publieksstemming. Na 4 jaar stoppen zij met deze fotowedstrijd. Speciaal voor de 25e Westfriese Sportverkiezing wordt er nog eenmaal een fotowedstrijd georganiseerd, dit keer met groots historisch besef. “Naast de moderne smartphones en semi-professionele digitale camera’s zijn ook vergeelde en zwart-wit foto’s welkom,” hiermee hopen de afscheidnemende organisatoren een breed beeld van sport door de jaren heen te kunnen laten zien aan de regio.

Insturen

Tot en met 1 februari kunt u uw foto insturen. Voor het insturen hoeft uw foto niet van afdrukkwaliteit te zijn. Foto’s tot 500 kb zijn ruim voldoende voor deze online wedstrijd. Mocht u tot de winnaars behoren nemen wij contact op voor de hoge kwaliteit afbeelding, gewenst voor publicaties. Uw afbeelding verkleinen kan met deze tool Image Resizer for Windows (download) of via internet via picresize.com.

Winnaar

Deze laatste fotowedstrijd wordt ook door onze vakjury bepaald. Dus maak het voor hen extra moeilijk en stuur uw beste foto in. Publicatie van uw foto is de hoofdprijs naast de eeuwige roem! Per deelnemer kunnen maximaal 5 foto’s worden ingezonden.

[fv id=49]