Kaarten bestellen voor 26e Westfriese Sportverkiezing

26e Westfriese Sportverkiezing

De stichting Westfriese Sportverkiezingen heeft weer een mooi Westfriese Sportgala middag voor u en alle Westfriese sportliefhebbers georganiseerd. Het is vanaf nu mogelijk de kaarten te bestellen voor de 26-ste editie van de Westfriese Sportverkiezing van zondag 12 januari 2020 in Schouwburg Het Park. De aanvang is om 14.00 uur en het programma start om 14.30 uur.

Social Media

Blijf op de hoogte van al het nieuws over de Westfriese Sportverkiezingen. Volgt u ons al via Facebook en Twitter?

Kaartbestellen

Ook dit jaar maken wij gebruik van e-tickets. Direct na uw bestelling krijgt u een e-mail met daarin de bestelde kaarten. U dient de bestelde kaarten (tickets) zelf te printen en mee te nemen naar de sportverkiezing. Bij binnenkomst wordt uw ticket met barcode ter controle gescand.

Kaarten kosten €5,- per stuk en zijn te bestellen via hetpark.nl. Dit is exclusief reserveringskosten à € 1,50 per kaart met een maximum van € 4,50. Bij verzending per post komt hier € 2,50 bij.

Bij de kassa

Als extra service is het ook mogelijk om tijdens openingstijden uw toegangskaarten te kopen bij de kassa van Schouwburg Het Park. Ook hier kosten de kaarten slechts €5,- per stuk. Betalen kan in contanten en met PIN.

Vragen

Zijn er problemen bij het bestellen? Probeer het eventueel op een later moment nog een keer. Indien er daarna nog vragen zijn over de kaarten kunt u een mail sturen aan het secretariaat van de Westfriese Sportverkiezingen.

Volg ons op facebook

Hoofdsponsor

[/vc_column_text]