Programma

Zondag 14 januari 2018 wordt voor de 24e keer de Westfriese Sportverkiezing georganiseerd. De aanvang is vanaf 14.00 uur wederom in Schouwburg Het Park in Hoorn.

Tijdens dit spetterende gala worden de beste Westfriese Sporters van 2017 in het zonnetje gezet. En aan het eind van de middag is bekend wie de sporttalent, sportteam, sportcoach, aangepaste sportteam, sportman en sportvrouw is. Van elke categorie komen de beste drie volgens de vakjury op het podium om kort de prestaties van het afgelopen jaar door te nemen.

Spetterend sportgala

Naast het in het zonnetje zetten van de Sport en Sporters in Westfriesland is er ook ruimte voor opzwepende acts. Hiermee is het programma interessant voor jong en oud, maar natuurlijk voor sportliefhebbers en de vele bekenden en familieleden van de genomineerden sporters. Wie gaat er dit jaar met de prijzen naar huis. U bent er toch bij?

Bekende topsporter

De organisatie haalt ook altijd een prominente topsporter naar het sportgala. Wie zal de goed ingevulde gastrol van Tess Wester van vorig jaar gaan invullen?

Het programma (onder voorbehoud)

14.00 uur: Hamlet-zaal open.
14.30 uur Start Westfriese Sportverkiezing over het jaar 2017
De rest van het programma wordt later bekend gemaakt.

Kaarten

De toegang tot de Westfriese Sportverkiezing kost €5,-. Dit is inclusief garderobe en ontvangst koffie/thee. De kaarten zijn te koop via de kassa van schouwburg Het Park. Ook online kunt u de kaarten nu kopen.