Westfries Sportcongres 2017

Westfries Sportcongres 2017

Op zondag 8 januari 2017 wordt voor het derde jaar het Westfriese Sportcongres georganiseerd in samenwerking met Sportservice Westfriesland. Voordat de Westfriese Sportverkiezing later die middag begint staat er een interactief en informatief programma gepland voor sportaanbieders en beleidsmakers in West-Friesland.

Johan Wakkie

Johan was 21 jaar directeur bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Onder zijn leiding groeide de KNHB van 125.000 naar 250.000 leden. Hij zorgde er met zijn bestuur en team van het bondsbureau voor dat de verenigingen werden ondersteund in de grote verandering van traditionele clubs, naar clubs die belangrijke maatschappelijke functies vervullen.

Ine Klosters is een ondernemende verandermanager met een passie voor mens en sport. Voor Pass on Chances werkt ze mee aan verandertrajecten voor (sport)verenigingen en trainers. Er zijn immers zo veel kansen, geef ze door!

Smartphone

Tussen de sprekers door organiseren we een interactieve quiz, waar u uw smartphone voor nodig heeft.

Programma

Datum: zondag 8 januari 2016
Locatie: Grand Café ’t Hop (naast Schouwburg Het Park)

11.45 uur Ontvangst
12.00 uur Programma
13.30 uur Lunch (broodjes en soep) en netwerken
14.30 uur Start Westfriese Sportverkiezing

Door gemeentelijke subsidies kunnen we deze sessie voor zes Westfriese gemeenten aanbieden €15 per deelnemer (incl. lunch en entree Westfriese Sportverkiezing). Voor deelnemers uit de gemeente Koggenland geldt een afwijkende (hogere) prijs.

Dagvoorzitter is Hans Huibers, voorzitter van Westfriesland SEW en Westfriese Bedrijvengroep.

Westfries Sportcongres 2016

Kijk hier naar het programma en de foto’s van Westfries Sportcongres 2016.

Het Westfries Sportcongres wordt georganiseerd door Stichting Westfriese Sportverkiezingen met ondersteuning van Sportservice Westfriesland en de Gemeente Hoorn.

Kaarten 3e Westfries Sportcongres

Kaarten voor het 3e Westfries Sportcongres zijn vanaf heden te bestellen. Let op het aantal kaarten is beperkt.