Sportexperience

Uitstel Westfriese Sportexperience 18 september 2021, we gaan door in 2022!

 

Al 26 jaar worden de Westfriese sportverkiezingen georganiseerd. Dit jaar is ervoor gekozen de verkiezingen in een ander jasje te steken door een Westfriese Sportexperience neer te zetten. Breedte- en topsport komen hierdoor bij elkaar. Oorspronkelijk was deze eerste editie gepland op 3 juli jl. Dit is verzet naar 18 september. Nu hebben wij helaas weer het moeilijke besluit moeten nemen om de eerste Westfriese Sportexperience te verplaatsen. De regels rond de coronapandemie zijn nog zo stevig, dat wij geen programma kunnen neerzetten zoals wij dat voor ogen hebben. Met name mbt het binnen-programma kunnen we niet “knallen” zoals men dat van ons gewend is.
Als bestuur hebben wij het gevoel dat we op 18 september met de nog geldende restricties geen recht kunnen doen aan de enthousiaste inzet van topsporters, diverse verenigingen en ondersteuning van alle 7 Westfriese gemeenten.

 

Hoe nu verder?

Het bestuur informeert alle betrokkenen. Daarna wordt verdergegaan met plannen voor 2022. Zodra er meer duidelijkheid is over de verschillende stappen en een datum zullen wij hierover communiceren.

Juist de eerste Westfriese Sportexperience willen we een topevenement maken. Stiekem hoopt de organisatie op minimaal 1500 tot 2000 bezoekers!