Blog

30 oktober 2013

12 januari 2014 editie 20 van de Westfriese Sportverkiezingen

130113_03536

Foto van de winnaars Westfriese Sportverkiezing januari 2012

HOORN – Sportief West-Friesland beleeft op 12 januari 2014 in schouwburg Het Park voor de 20e keer het jaarlijkse spektakel van de Westfriese Sportverkiezingen. Tijdens een groots evenement wordt dan bekendgemaakt wie over 2013 de regionale winnaars zijn in de categorieën, sportman, sportvrouw, sportploeg, aanstormend sporttalent, sportcoach, aangepast sporten, prijs van verdienste en de kop op prijs.

Voordragen

Vanaf nu kunnen voor de prijs van verdienste personen en organisaties door iedereen worden voorgedragen. Daarbij is uiteraard essentieel op welke wijze de voorgedragen vrouw, man of organisatie zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de sport in West-Friesland. Voordrachten kunnen worden gestuurd naar het secretariaat: jokevanderplas@quicknet.nl.

Spanning

Ondertussen stijgt de spanning binnen de Westfriese sportwereld, want in de loop van december wordt bekendgemaakt, wie er genomineerd zijn in de diverse categorieën. Voor de sporters is het al enorm waardevol wanneer ze tot die selecte groep van toppers behoren.

Juryleden met een directe relatie naar de sport hebben het afgelopen jaar de verrichtingen en de prestaties gevolgd van de vele Westfriese sporters, teams, coaches, begeleiders en van zovelen die op allerlei wijze actief zijn in de Westfriese sportwereld. Een enorme klus, want deze regio kent nogal wat topsporters en topsporters in spe, sporttalenten, sportteams en een enorm leger aan deskundige mannen en vrouwen in de training, coaching en begeleiding. Daarom staan de juryleden het hele jaar op scherp, winnen adviezen in, maken vergelijkingen en afwegingen, en zijn uiteraard voortdurend met elkaar in conclaaf en discussie.

Het programma begint zondagmiddag 12 januari om 14.30 uur in Schouwburg ’t Park in Hoorn.
Meer info op website www.westfriesesportverkiezing.nl

Nieuws
About WFSgala