Blog

11 november 2013

Gezocht topsporters binnen het aangepast sporten

aangepaste_sporten_viaSportserviceNHWESTFRIESLAND – Sportief West-Friesland beleeft op 12 januari 2014 in schouwburg Het Park voor de 20e keer het jaarlijkse spektakel van de Westfriese Sportverkiezingen. Tijdens een groots evenement wordt dan bekendgemaakt wie over 2013 de regionale winnaars zijn in de categorieën, sportman, sportvrouw, sportploeg, aanstormend sporttalent, sportcoach, aangepast sporten, prijs van verdienste en de kop op prijs.

Aangepast sporten

Ook dit jaar zijn er verkiezingen voor topsporters uit West-Friesland met een fysieke beperking. Helaas staat het aangepast sporten niet volop in de belangstelling en is het moeilijk om te weten wie er binnen het aangepast sporten topsport bedrijft. Voor de verkiezing van sportman of -vrouw, of -team aangepast sporten wil Sportservice West-Friesland de topsporters graag in beeld hebben. Als u iemand in uw vereniging heeft of u weet iemand uit de omgeving die topsport bedrijft en een fysieke beperking heeft, dan kunt u diegene opgeven.

Meldt een topsporter aan

Weet u iemand die topsport bedrijft binnen het aangepast sporten mail dan onder vermelding van de naam en adresgegevens van de sporter/ team en wat de prestaties zijn van 2013. U kunt ook bellen naar 0229-287702.

Foto voorpagina via Sportservice Noord Holland

Nieuws, Spotlight
About WFSgala