Blog

18 december 2013

Nominaties Westfriese Sportverkiezingen 2013

Veel dank aan Hoofdsponsor Rabobank

Hoofdsponsor Rabobank Westfriese Sportverkiezingen

Het jury beraad is voorbij; de nominaties voor de Westfriese Sportgala zijn bekend. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Westfries Sportgala op 12 januari 2014 in Schouwburg Het Park in Hoorn.

Juryleden met een directe relatie naar de sport hebben tussen 1 december 2012 en 1 december 2013 de verrichtingen en de prestaties gevolgd van de vele West-Friese sporters, teams, coaches, begeleiders en van zovelen die op allerlei wijze in actief zijn in de West-Friese sportwereld. En ook dit jaar blijkt dat de genomineerden van de West-Friese Sportverkiezingen borg staan voor sport van heel hoog niveau.

Mannen
Vincent Onos (kogelslingeren), Coen de Koning (zeilen) en Simon Schouten (schaatsen)

Vrouwen
Mariska Huisman (schaatsen), Irene Schouten (schaatsen) en Vera Koedooder (wielrennen)

Sportploegen
Hollandia 2 (voetballen), Hovocubo (zaalvoetbal) en Double V (dansen)

Sporttalenten
Niko Mak (zwemmen), Maaike Boogaard (wielrennen) en Sam van Etten (biljarten)

Aangepaste sporten
Ronald Boef (golfen), Renske Nugter (klimmen) en Jeffrey Stuut (skiën)

Sportcoaches
Sander van Dijk (Hovocubo), Rob Cramer (Hollandia2) en het team van Double V: Debby Kuperus, Tim van Leeuwen en Karin Terpstra.

Op 12 januari 2014 worden tijdens het grootse Westfries Sportgala de winnaars bekend gemaakt. Ook worden dan de prijs van verdienste en de kop-op prijs uitgereikt. De datum voor aanmelding van kandidaten voor deze prijzen is inmiddels verstreken.

Het Sportgala wordt gepresenteerd met veel spektakel, show en entertainment. De middag begint om 14.30 uur. Kaarten voor dit evenement zijn vrij te bestellen via Kaarten bestellen.

Nieuws , , ,
About WFSgala