Blog

12 december 2013

Sportgala in teken van jubileum

130113_04203_geknipt.jpgWestfriese  Sportverkiezingen 2013 op 12 januari 2014

Nog ruim een week en dan is bekend wie er in de Westfriese sportwereld genomineerd worden in de categorieën, sportman, sportvrouw, sportploeg, aanstormend sporttalent, sportcoach en aangepast sporten. De uiteindelijke winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Westfries Sportgala in schouwburg Het Park in Hoorn, op 12 januari. Ook word dan duidelijk naar wie de prijs van verdienste en de kop- op-prijs voor de regionale sport gaan.

Laatste nieuws

Sportief West-Friesland beleeft tijdens dit grootse sportgala voor de 20e keer het jaarlijkse spektakel van de Westfriese Sportverkiezingen. Via www.facebook.com/wfsportgala is al het nieuws voor en na de sportverkiezing van dichtbij te volgen. Maar ook een terugblik met eerdere winnaars en foto’s van de vorige 19 edities.

Laatste kans voordrachten

Maar tot eind december kan iedereen nog personen of organisaties voordragen voor de prijs van verdienste en de kop-op-prijs. Daarbij is uiteraard essentieel op welke wijze de voorgedragen vrouw, man of organisatie zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de sport in West-Friesland. Of wie door pech een extra aanmoediging verdient. Voordrachten kunnen worden gestuurd naar het secretariaat: jokevanderplas@quicknet.nl.

Sportpanel

De Westfriese Sportverkiezingen staat dit jaar in het teken van het 20-jarig jubileum. Daarom zijn speciaal organisatoren en bestuursleden van die eerste jaren uitgenodigd. Het accent wordt dit jaar vooral gelegd op de regio en op regionale toppers van weleer, die zich in een panel zullen presenteren. Het sportspektakel wordt weer omgeven met volop show en entertainment, flitsende optredens van de dansgroep Minh-Zone, en er is alle gelegenheid voor demonstraties, acts en lokale/regionale sporthelden.

Organisatie

De West-Friese sportverkiezingen worden georganiseerd door de stichting Sportverkiezingen West-Friesland, die in 1992 is opgericht. De organisatie bestaat uit vrijwilligers uit bedrijfsleven en overheid, ieder met specifieke kennis en netwerk op het gebied van sport, programmering, techniek, financiën en communicatie.

Het programma begint zondagmiddag 12 januari om 14.30 uur in Schouwburg ’t Park in Hoorn. Binnenkort kunnen de kaarten voor deze jubileum editie worden besteld via onze website www.westfriesesportverkiezing.nl

Nieuws
About WFSgala