Blog

6 november 2014

Verlenging sponsorcontract met Rabobank West-Friesland

Schaatsen met de jeugd, links Piet Mol, derde van links Tom van Roon.

Schaatsen met de jeugd, links Piet Mol, derde van links Tom van Roon.

HOORN – Om hun nieuwe contract te bezegelen stortten directeur bedrijven van de Westfriese Rabobanken Tom van Roon en voorzitter Piet Mol van de Westfriese Sportverkiezingen zich letterlijk tussen sportend West-Friesland. ,,Op de plaats waar dit thuishoort, deze keer op de ijsbaan de Westfries,’’ vonden beiden.

Enthousiast schaatsend tussen jong en oud, tussen vedetten en aanstormend talent, trokken ook Van Roon en Mol hun rondjes. Ze kozen er duidelijk voor om hun contract niet in een keurige kantoorkamer te beklinken, maar tussen de sporters op een van de Westfriese sportparken. Om daarmee te onderstrepen dat het gaat om de sportmensen uit de regio.

Verbinding met sporters 

Voor de financiering van het jaarlijkse grootse Sportgala met de Westfriese Sportverkiezingen is de bijdrage van de Rabobanken van wezenlijk belang. De overige bijdragen komen van de Westfriese gemeenten en sponsoren uit het bedrijfsleven.

De Westfriese Rabobanken en het bestuur van de Westfriese Sportverkiezingen hebben afgelopen zomer hun partnership met drie jaar verlengd. ,,Wij zijn als organisatie ontzettend blij dat de Rabobank ons evenement nog drie jaar blijft ondersteunen. Ons evenement verbindt sporters, verenigingen en sponsoren met elkaar en de Rabobank speelt hierin als hoofdsponsor een grote rol,’’ vertelt Piet Mol.

Betrokkenheid 

,,Betrokkenheid bij onder andere sport en talentontwikkeling in de regio is een waarde die voor de Rabobank van groot belang is. Daarom loopt deze samenwerking als een trein,’’ aldus Tom van Roon.

De stichting Westfriese Sportverkiezingen is in 1992 opgericht. De organisatie bestaat uit vrijwilligers uit bedrijfsleven en overheid. Zij vullen elkaar goed aan, met ieder een eigen specifieke kennis en netwerk op het gebied van sport, programmering, techniek, financiën en communicatie. Wat hen bindt, is enthousiasme voor sport en hun betrokkenheid bij West-Friesland.

Sportgala

Het Westfriese Sportgala vindt plaats op 11 januari 2015. Dan worden de sportprijzen over 2014 onthuld met onder meer de bekendmaking van de Westfriese sportvrouw, sportman, sportcoach, aanstormend talent..Voor meer informatie: www.westfriesesportverkiezing.nl.

Nieuws, Spotlight
About WFSgala