Blog

17 december 2015

Genomineerden Westfriese Sportverkiezingen 2015

genomineerden_facebookDe winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Westfries Sportgala op 10 januari 2016 in schouwburg Het Park in Hoorn. 

De nominaties voor de Westfriese Sportverkiezingen 2015 in de diverse categorieën zijn bekend.

Sportvrouw : Nadine Visser (atletiek), Irene Schouten (schaatsen), Yvonne Spigt (schaatsen).
Sportman: Coen de Koning (zeilen), Pim Schipper (schaatsen), Joost Reijns (zwemmen).
Sporttalent: Bas Takken (zwemmen), Sam van Etten (biljarten)
Sportcoach: Sebastiaan van Klaveren (Hoornse Hockey Club WFHC), Rick Boonkamp (handbal junioren en dames Westfriesland SEW), Gideon van der Wee (Wognumse assistent-trainer AS Trencin in Slowakije).
Sportploeg: Horna Jeugd biljarten, SEW handbal junioren A, DSV Dance Impression.
Aangepast sport: Jeffrey Stuut (skiën), Geert Schipper (para triatlon), Megan Hollander (badminton).

Via de links van elke categorie een korte beschrijving van het jury rapport per genomineerde.

Vakjury

Juryleden met een directe relatie naar de sport hebben tussen 15 december 2014 en 15 december 2015 de verrichtingen en de prestaties gevolgd van de vele West-Friese sporters, teams, coaches, begeleiders en van zovelen die op allerlei wijze in actief zijn in de West-Friese sportwereld. En ook dit jaar blijkt dat de genomineerden van de West-Friese Sportverkiezingen borg staan voor sport van heel hoog niveau.

Op 10 januari worden tijdens het grootse Westfries Sportgala de winnaars bekend gemaakt. Ook worden dan de prijs van verdienste en zo mogelijk een kop-op prijs uitgereikt.

Sportgala met groots spektakel

Het Sportgala wordt gepresenteerd  met veel spektakel, dans, show en entertainment, en begint om 14.30 uur. Kaarten voor dit evenement zijn voor vijf euro te bestellen op de site van de Westfriese  sportverkiezingen (www.westfriesesportverkiezing.nl ) en van schouwburg Het Park (www.hetpark.nl). De prijs is inclusief garderobe, koffie/thee bij ontvangst en een gratis pauzedrankje.

Na afloop is er in de foyer van Het Park met muziek van One Pair nog geruime tijd gelegenheid voor gesprekjes, contacten leggen en uiteraard de aanwezige winnaars te feliciteren.

Nieuws, Nominaties, Spotlight , , , , , , , , ,
About WFSgala