Blog

19 april 2015

Sympathieke ondersteuning fotowedstrijd Westfriese Sportverkiezingen

Nanterre Bouw bij Schutz mannenmodeNanterre Bouw ondersteunt de fotowedstrijd van de Westfriese Sportverkiezingen. De overeenkomst hiertoe werd deze week getekend in de door Nanterre gerealiseerde nieuwe winkel van Schutz mannenmode in Hoorn.

Dankzij deze ondersteuning komt dit jaar voor de eerste keer een fotowedstrijd voor amateurfotografen uit West-Friesland van de grond.

De eigenaar van Nanterre Bouw, Rens Benjamin, vertelt: ‘Wij zijn sterk visueel ingesteld. De vele foto’s van onze bouwwerken op de website laten dat zien. Omdat wij denken in beelden past een fotowedstrijd goed bij ons bouwbedrijf. Ja, wij gaan voor topprestaties en daar gaat het bij de sportverkiezingen ook om.’

Een vakjury wijst namens de Westfriese Sportverkiezingen een winnaar/winnares aan. Die zal worden gekozen uit de via www.westfriesesportverkiezing.nl ingestuurde foto’s. Op die website staan de ingestuurde foto’s.

De vakjury bestaat uit professioneel fotograaf, Marcel Rob, de adjunct hoofdredacteur van het Noordhollands Dagblad, Gerben van ’t Hek, en een jurylid van de Westfriese Sportverkiezingen, Ted van der Bruggen.

Op het eind van het jaar zal er ook een algemeen winnaar bekend worden gemaakt tijdens het gala van de Westfriese Sportverkiezingen in Schouwburg Het Park. Iedereen mag meedoen, ongeacht leeftijd en woonplaats.

Nieuws, Spotlight , ,
About WFSgala