Blog

14 mei 2015

Winnaar april in ‘Westfriese Sport in Beeld’

KQ0A0190

Foto Frank Brussel

De winnaar van de maand april van de fotowedstrijd van de Westfriese Sportverkiezingen is een foto van Frank Brussel. Frank trekt sinds vorig jaar ieder weekend er op uit om een elftal van SC Dynamo uit Ursem te bezoeken. Dit van de jongste pupillen tot en met het eerste.

Deze ‘fotograaf langs de lijn’ vertelt: “Het is erg leuk om te doen, je krijgt veel waardering, je maakt als fotograaf mensen blij doordat zij de foto van de website kunnen downloaden. Die dankbaarheid hoor ik ook vaak van de coaches. Wij hebben bij SC Dynamo een aparte Facebookpagina ingesteld waarop nu al meer dan duizend foto’s staan.”

Professioneel fotograaf en jurylid Marcel Rob noemt deze foto “heel bijzonder”. Jurylid Gerben van ’t Hek vult aan “dat shirt, dat sluike haar en dat rugnummer doen je toch aan iemand denken.”

Maandelijks worden er steeds meer foto’s ingezonden via de website van de Westfriese Sportverkiezingen. Er wordt blijkbaar veel vastgelegd rond de sportvelden; ook een kiekje met een smartphone kan zeker winnen!  Technisch knappe foto’s, foto’s van bijzondere momenten en foto’s met een emotionele lading komen binnen. Dat zijn allemaal redenen waardoor een foto tot maandwinnaar kan worden gekozen. Iedere tweede woensdag van de maand verschijnt de winnende foto in het Westfries Weekblad. Deze keer een mooie actie van een nummer 14.

Nieuws, Spotlight , , ,
About WFSgala