Blog

14 augustus 2015

Winnaar juli in ‘Westfriese Sport in Beeld’

kvh150705121610

Renner West Frisia tijdens de Ronde van Hoogkarspel. Foto: Kees van Haastregt

Ook tijdens deze zomermaanden wordt er veel gesport in West-Friesland. Langs ieder sportveld worden, zeker dankzij de smartphones, steeds meer momenten vastgelegd. Iedere fotograaf uit West-Friesland, van jong tot oud, van kiekjesmaker tot beproefd kenner, kan foto’s insturen naar de fotowedstrijd van de Westfriese Sportverkiezingen. En dat gebeurt dan ook veel; in dit eerste jaar van deze fotowedstrijd valt het op dat sportliefhebbers zelfs direct vanaf het sportveld hun favoriete foto insturen naar de website van de Westfriese Sportverkiezingen. Zo worden met enkele klikken mooie fotomomenten gedeeld met heel West-Friesland.

De winnaar van de maand juli is een foto geworden van Kees van Haastregt.

Kees die al eerder maandwinnaar was met een vliegende doelman, nam deze foto tijdens de Ronde van Hoogkarspel. Een knap genomen foto in barre weersomstandigheden. De renner lijkt op de smalle, gladde bandjes in de stromende regen zijn kansen te berekenen. Het peloton op de achtergrond hijgt in zijn rug…

Waarschijnlijk krijgt ook deze winnaar met deze foto de verdiende aandacht. Want dat is wat de winnaars van de vorige maanden vooral hebben ervaren. Veel aandacht, publicatie in deze krant en ook plezierige felicitaties!

Gerrit Slagter die in de maand maart de winnende foto instuurde vertelt: “Vanuit mijn club, Spirit in Hoogkarspel, kreeg ik veel positieve reacties. De foto werd op Facebook geplaatst, nou dan weet je wel dat die de hele wereld overgaat! Ik maak vooral foto’s voor onze website maar ik zal zeker nog meer foto’s insturen naar de fotowedstrijd.”

De tot nu toe ingestuurde  foto’s geven een goed beeld van de sport in West-Friesland. De foto’s worden beoordeeld òf op schoonheid òf op humor òf originaliteit. Technische hoogstandjes zijn niet noodzakelijk. Daarom zijn de kiekjes met de mobieltjes zeker ook welkom.

Nieuws, Spotlight ,
About WFSgala