Blog

14 april 2015

Winnaar maart in ‘Westfriese Sport in Beeld’

Krant_DSC_3105

Deze foto van Gerrit Slagter van het ME1 team van SC Spirit ’30 is de winnende foto geworden van de Westfriese Sportverkiezing in de maand maart. “De essentie van amateur sport, plezier en teamgeest. Aldus jurylid Gerben van ’t Hek.

Maandwinnaar

Iedere maand wordt in het Westfries Weekblad een sportfoto in het zonnetje worden gezet. Een vakjury wijst namens de Westfriese Sportverkiezingen een winnaar/winnares aan. Die zal worden gekozen uit de via www.westfriesesportverkiezing.nl ingestuurde foto’s. Op die website staan de ingestuurde foto’s.

De jury laat weten dat er nu een technisch sterke foto heeft gewonnen. Dat hoeft echter niet het geval te zijn. Ook een foto die grappig of spannend is kan als maandwinnaar worden aangewezen.

Eindwinnaar

Op het eind van het jaar zal er ook een algemeen winnaar bekend worden gemaakt tijdens het gala van de Westfriese Sportverkiezingen in Schouwburg Het Park. Iedereen mag meedoen, ongeacht leeftijd en woonplaats. Natuurlijk is er een reglement opgesteld over waar en wanneer de foto’s gemaakt dienen te zijn. Ook dat reglement staat op de website.

Deze fotowedstrijd is mede mogelijk gemaakt door: Logo Nanterre bouw

Nieuws , , ,
About WFSgala