Blog

22 oktober 2015

Winnaar september in ‘Westfriese Sport in Beeld’

Deze foto werd de winnaar van de maand september in ‘Westfriese Sport in Beeld’. Lees verder op : http://www.westfriesesportverkiezing.nl/sportgala/2015/nieuws/winnaar-september-westfriese-sport-beeld

Gepostet von Westfriese Sportverkiezing am Donnerstag, 22. Oktober 2015

Foto ingestuurd door Carmen Koedood

Fotowedstrijd september levert veel sympathieke inzendingen op

In de maand september zijn weer de nodige foto’s ingestuurd naar de fotowedstrijd van de Westfriese Sportverkiezingen.

Wanneer de foto’s van de maand september, die kan iedereen zien op de website van de Westfriese Sportverkiezingen, de revue passeren dan valt op dat deze maand veel foto’s sympathie oproepen. Een pracht foto van een juichend jong voetballertje is vertederend, het zeilen met een beperking vraagt om respect, een foto van een zwemestafette voor de Hartstichting is fraai, drie prenten van zit-waterskiërs oogsten bewondering en van twee mannen die hand in hand over de finish komen krijg je het warm. Hiernaast zijn er bijzondere foto’s ingestuurd. Zie de kunstzinnige foto van een sprongshot en de concentratie van een jeugdige atletieker.

Alle fotograven wordt gevraagd ook deze maand hun creatieve bijdragen in te sturen want het beeld van sportend West-Friesland wordt steeds completer.

De winnende foto van de maand september is een foto die werd ingezonden door Carmen Koedood.

De plaat is geschoten op 11 september in Zuid-Afrika tijdens een tijdrit op de handbike. Carmen lijdt aan cerebrale parese, een aandoening waardoor je moeite hebt met bewegen als gevolg van een hersenbeschadiging ontstaan voor het eerste levensjaar. Op de handbike ontwikkelt zij een enorme snelheid. Een fraai belichte foto stal de harten van de jury.

De volgende maand zal in deze krant weer de maandwinnaar van oktober bekend worden gemaakt. De fotovakjury van de Westfriese Sportverkiezingen kiest een winnaar uit de via www.westfriesesportverkiezing.nl ingestuurde foto’s. Op die website staan de ingestuurde foto’s.

Op het eind van het jaar zal er ook een algemeen winnaar bekend worden gemaakt tijdens het gala van de Westfriese Sportverkiezingen in Schouwburg Het Park. Iedereen mag meedoen, ongeacht leeftijd en woonplaats. Natuurlijk is er een reglement opgesteld; dat reglement staat op de website.

Nieuws, Spotlight , , , ,
About WFSgala