Blog

10 november 2016

Winnaar oktober in ‘Westfriese Sport in Beeld’

 

Foto door: Jacko de Jong – Waar ga ik landen?

Jacko de Jong legt spektakel, concentratie en beweging prachtig vast.

Het is maandelijks een onmogelijke opgave voor de jury van de fotowedstrijd van de Westfriese Sportverkiezingen. Want je zal de juryleden er niet op betrappen dat zij het met elkaar eens zijn. Ook de ingestuurde foto’s van de maand oktober bevatten weer veel smaken. Prachtige ‘lucky-shots’, technische hoogstandjes en foto’s die qua compositie super zijn.

Uiteindelijk is de maandwinnaar een foto geworden van Jacko de Jong uit Enkhuizen. Jacko maakte deze foto bij het IJsselmeer op een winderige zondagmiddag. Meestal maakt Jacko opnamen van voetbal bij Dindua en sinds kort ook bij het rolstoelhandbal van SEW. Deze spectaculaire foto werd tot maandwinnaar gekozen vanwege de mooie kleurschakeringen. Ook is de concentratie van de kitesurfer bij het maken van de sprong goed te zien. Tenslotte wordt de beweging in deze sportfoto gewaardeerd.

Natuurlijk kunnen er weer foto’s worden ingestuurd voor de maand november. Een belangrijke maand want deze maand is de laatste maand die meetelt bij de verkiezing voor de jaarwinnaar. December wordt meegenomen bij volgend jaar. De jaarwinnaar wordt bekend gemaakt op 8 januari in Schouwburg Het Park tijdens het gala van de Westfriese Sportverkiezingen. Vanaf 9 december kan het publiek een stem uitbrengen via de website. Om nog mee te doen met de wedstrijd van 2016 worden daarom alle fotoliefhebbers verzocht hun foto’s van 2016 nu de revue te laten passeren. En dan de fraaiste, opvallendste of leukste, maximaal drie stuks, in te sturen via www.westfriessportverkiezing.nl

 

 

Nieuws
About WFSgala