Blog

23 december 2016

Johan Wakkie gastspreker bij Westfries Sportcongres

Sportservice West-Friesland organiseert i.s.m. Stichting Westfriese Sportverkiezingen de derde editie van het Westfries Sportcongres. Op zondag 8 januari 2017 wordt voorafgaand aan het Sportgala een inspirerend en interactief programma gepresenteerd, waarin ledenbehoud, uitbreiding van de doelgroep/sportaanbod en maatschappelijk verenigen aan bod komt.

Dit jaar is het thema “een leven lang in beweging”. Een slogan die niet alleen opgaat voor de sporter, maar ook voor de vereniging. Een thema dat ook Johan Wakkie zeer aanspreekt. De voormalig Nederlands hockeyer en directeur van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond is actief met structuur en inhoud van verenigingen en beleidsbepalers. Een man met ervaring met topsport en organisatie.

Derde editie

Het is op 8 januari alweer het derde Sportcongres, dat is bedoeld voor sportbestuurders, wethouders, ambtenaren, buurtsportcoaches en overige geïnteresseerden die op zoek zijn naar oplossingen en inspiratie met betrekking tot de bovenstaande knelpunten. Op het congres zullen interessante sprekers te horen zijn, waaronder Ine Kloster van Pass on Chances, en is er voldoende ruimte voor interactie. Zo wordt er een interactieve quiz gehouden.

Meer informatie

Het congres is van 12.00-14.00 uur in Grand Café Het Hop aan de Westerdijk 4 in Hoorn. Meer informatie is te vinden op www.westfriesesportverkiezing.nl/sportcongres. Hier kunt u zich ook inschrijven.

Nieuws
About WFSgala