Blog

9 december 2016

Nominaties sportjaar 2016 bekend

De nominaties voor de Westfriese Sportverkiezingen 2016 in de diverse categorieën zijn bekend.

Voor Sportvrouw:  Irene Schouten, marathonschaatsen, inline skate;  Vera Koedooder, wielrennen; Nadine Visser, atletiek.
Voor Sportman:  Simon Schouten, marathonschaatsen; Eyevan Danenberg, vechtsport; Bauke Muller, bridgen.
Sporttalent: Leon Dudink, biljarten;  Pippa van Iersel, kitesurfen;  Janno Botman, schaatsen.
Sportcoach: Constantijn Schouten, trainer vv Blokkers; Antoine Gooyers, trainer coach zaalvoetbal Hoornse Veerhuys;  Karin Burrekers, trainer coach handbal junioren Westfriesland SEW.
Sportploeg: HBV badminton;  Hoornse Veerhuis, zaalvoetbal; DSV Dance Impression, ballroom dance.
Aangepaste sporters: Bas Takken, zwemmen; Megan Hollander, badminton;  Geert Schipper, triatlon.

Juryleden met een directe relatie naar de sport hebben tot en met begin december van dit jaar de verrichtingen en de prestaties gevolgd van de vele Westfriese sporters, teams, coaches, begeleiders en van zovelen die op allerlei wijze in actief zijn in de Westfriese sportwereld. En ook dit jaar blijkt dat de genomineerden van de Westfriese Sportverkiezingen borg staan voor sport van heel hoog niveau. Tot en met deelname én prijzen op de Spelen in Rio WK’s.

Bekendmaking

Op 8 januari worden tijdens het grootse Westfries Sportgala de winnaars bekend gemaakt. Ook worden dan de prijs van verdienste en zo mogelijk een kop-op prijs uitgereikt.

Het Sportgala wordt gepresenteerd  met veel spektakel, dans, show en entertainment, en begint om 14.30 uur. Kaarten voor dit evenement zijn voor vijf euro te bestellen op de site van de Westfriese  sportverkiezingen (www.westfriesesportverkiezing.nl ) en van schouwburg Het Park (www.hetpark.nl). De prijs is inclusief garderobe, koffie/thee bij ontvangst en een gratis pauzedrankje.

Na afloop is er in de foyer van Het Park met muziek van One Pair nog geruime tijd gelegenheid voor gesprekjes, contacten leggen en uiteraard de aanwezige winnaars te feliciteren.

Fotowedstrijd

Vanaf vandaag kan er gestemd worden voor de publieksprijs van de fotowedstrijd ‘Westfriese Sport in Beeld’. Stemmen kan tot 24 december via www.westfriesesportverkiezing.nl en klik op fotowedstrijd. De uiteindelijke winnaar wordt ook tijdens het sportgala op 8 januari 2017 bekendgemaakt.

Nieuws, Nominaties
About WFSgala