Blog

18 mei 2016

Winnaar april in ‘Westfriese Sport in Beeld’

2016-05 april Sjoerd de Roos 'De mini-pupillen wachten op hun beurt'Foto: Sjoerd de Roos ‘De mini-pupillen wachten op hun beurt’

Rookie-foto maakt beeld Westfriese sport compleet

Een ‘tussendoor-foto’ noemt amateurfotograaf Sjoerd de Roos uit Hoorn zijn winnende foto van de maand april. Sjoerd maakt op en rond de atletiekbanen vaak per dag meer dan 1000 foto’s. ‘Toch krijg ik wel vaker de meeste complimenten voor foto’s die tussen de grote sportieve momenten zijn gemaakt.’ Ook de jury waardeert deze echte ‘rookie-foto’. Een rookie is een term die in de sport gebruikt wordt voor een jongere deelnemer of nieuwkomer. De onzekerheid, de spanning en de diepe gedachten van deze rookies worden prachtig in beeld gebracht.

Sjoerd schoot deze prent tijdens de ‘trainingspakkenwedstrijd’ van AV Hollandia op 3 april.

Tijdens de afgelopen maand werd het record aantal van 37 foto’s ingestuurd naar de fotowedstrijd van de Westfriese Sportverkiezingen. Veel foto’s die sportplezier en sportemotie laten zien. Spelers die een kampioenschap vieren, een genietende jeugdtrainer, ontlading na finish of overwinning, plezier van lachende lopers en wuivende wielrenners.

Ook veel recreatieve evenementen zijn in beeld gebracht: schoolvoetbal, een scholierenveldloop, de run-bike-run en bijvoorbeeld een Koningsloop.

Help mee de Westfriese sport in beeld te brengen door het insturen van foto’s naar de fotowedstrijd van www.westfriesesportverkiezing.nl

Nieuws
About WFSgala