Blog

13 september 2016

Winnaar augustus in ‘Westfriese Sport in Beeld’

Uit de hand gelopen hobby: winnaar van de maand augustus

‘Hier zie je sportbeleving. Deze foto brengt de wil om het goed te doen prachtig in beeld. Wat een expressie in dit gezicht; er gaat heel wat door hem heen. De kijker kan zelf invullen wat de reden is voor deze emotie.’ Dit is een aantal uitspraken die de jury van de fotowedstrijd van de Westfriese Sportverkiezingen deed toen zij deze foto onder ogen kreeg. De foto van Patricia Wolfrat is de winnaar geworden van de foto’s die werden ingezonden in augustus.

Patricia vertelt: ‘Dit is mijn zoon Lijsander tijdens de training op vrijdagmiddag. Hij traint bij de Voetbalschool Hoorn en speelt wekelijks bij Always Forward. Ieder weekend ga ik gewapend met mijn Canon camera op pad. In het begin was dat vooral bij het elftal van onze zoon maar inmiddels bij veel meer elftallen. Ja, het is een uit de hand gelopen hobby!’

Insturen van sportfoto’s in september kan via www.westfriesesportverkiezing.nl .

Technische hoogstandjes zijn niet noodzakelijk; kiekjes gemaakt met de smartphone zijn welkom. De foto’s worden beoordeeld op originaliteit, humor, emotie of het verhaal dat zij vertellen. Samen wordt de sport in West-Friesland in beeld gebracht.

Nieuws, Spotlight
About WFSgala