Blog

15 maart 2016

Winnaar februari in ‘Westfriese Sport in Beeld’

2016-03 februari 'Vreugde en verdriet'; foto op originele formaat

Winnende foto van de fotowedstrijd van februari; ‘Vreugde en verdriet’ foto Piet Wijdenes

DE LAATSTE SECONDE: VREUGDE EN VERDRIET

“Hier zit alles in wat sport zo mooi maakt. Bovendien zegt dit alles over deze wedstrijd.” Dit stelt de winnaar van de maand februari, Piet Wijdenes uit Opperdoes, bij deze foto. De juryvan de fotowedstrijd van de Westfriese Sportverkiezingen ziet ook de sportemoties op deze foto ‘Vreugde en verdriet’.

Piet Wijdenes, hij zit bij iedere wedstrijd van het eerste van VV Opperdoes langs de lijn, vertelt: “We speelden begin februari uit tegen DZS in Wijdewormer. Er was daar in geen jaren meer gewonnen en we zaten al ver in de blessuretijd. Toen scoorden wij het winnende doelpunt, het werd 1-2. Ook al is de foto niet scherp, ik zat op zeker 80 meter afstand, je ziet duidelijk dat vreugde en verdriet op het sportveld dicht bij elkaar liggen!”

De foto van deze hobbyfotograaf die iedere week foto’s voor de website van VV Opperdoes levert werd deze maand uitverkoren. Dit zelfs boven enkele foto’s van winnende Westfriese topsporters en andere knap gemaakte opnamen.

Ook insturen

Het insturen van kiekjes en topfoto’s voor de maand maart is weer mogelijk via www.westfriesesportverkiezing.nl.

Er worden foto’s ingestuurd door liefhebbers die ook eens een kiekje maken tot aan fotofanaten die iedere week langs het sportveld te vinden zijn. Er zijn foto’s bij van technische topkwaliteit en foto’s die technisch minder zijn maar die wel een verhaal in beeld brengen. Daar is de foto van Piet Wijdenes een voorbeeld van.

Nieuws, Spotlight
About WFSgala