Blog

13 juni 2016

Winnaar mei in ‘Westfriese Sport in Beeld’

2016-06-05 de winnende foto van de maand mei foto: Fred Homan ‘Champions League talent op de zaterdagmorgen’

Inzenders fotowedstrijd wacht leuke verrassing

Dat er veel gebeurt op sportgebied in West-Friesland is bekend. De inzendingen bij de fotowedstrijd van de Westfriese Sportverkiezingen van de maand mei brengen de variëteit in sporten en sportgebeurtenissen goed in beeld. Sporten als voetbal, tennis, atletiek en handbal zijn vaak vertegenwoordigd; deze maand waren er ook basketbal-, volleybal-, badminton- en biljartfoto’s. Sportieve evenementen, van Obstacle Run voor het goede doel tot de harddraverij in Wognum laten zich ook zien.

De winnende maandfoto aanwijzen was dus moeilijk voor de jury. Uiteindelijk is een foto van Fred Homan uit Hoogkarspel de winnende geworden. Fred, hij maakt ieder weekend veel sport- en natuurfoto’s, stuurt regelmatig foto’s in via de website van de Westfriese Sportverkiezingen. Dit keer de maandwinnaar! De foto is gemaakt bij de ‘Champions League Competitie’; een bijzondere samenwerking van De Valken, Woudia en Spirit’30. De inzet en concentratie druipt er van af. De dans om de bal van deze twee pupillen is fraai vastgelegd.

Het aantal ingestuurde foto’s is de laatste maanden opvallend groot. De Westfriese Sportverkiezingen, een organisatie die geheel uit vrijwilligers bestaat, gaan de inzenders belonen. Liefhebbers die hun sportfoto’s in de maand juni uploaden via de website wacht een leuke verrassing; zij krijgen half juli een extraatje per e-mail thuisgestuurd. Uploaden kan tot het eind van de maand op www.westfriesesportverkiezing.nl

Nieuws, Spotlight
About WFSgala