Blog

12 oktober 2016

Winnaar september in ‘Westfriese Sport in Beeld’

Fons Mok maakt de winnende foto van september

 ‘Waauh, dat jullie juist de foto die ik van mijn dochter nam kiezen als maandwinnaar! Ik neem zoveel foto’s van andere sporters, ook van tegenstanders, en dan kiezen jullie deze foto. Fee, onze dochter van 12 en lid van SAV is zeker vereerd. Fee is gespecialiseerd in midden en lange afstanden. De technische nummers gaan ook steeds beter. Ik denk dat een opname van je eigen kinderen iets makkelijker is, je weet beter wanneer ze wat gaan doen. In dit geval de timing van de sprong. En van iemand die je zo goed kent zegt de gezichtsuitdrukking je zoveel meer.’ Dat stelt Fons Mok uit Hem de winnaar van de maand september van de fotowedstrijd van de Westfriese Sportverkiezingen.

Tijdens de afgelopen maand werden er opvallend veel prachtige foto’s ingestuurd. De diversiteit in sporten was groot en de keuze van de sportmomenten verschilde ook sterk per ingezonden foto. De jury ziet met plezier dat er niet alleen van wedstrijden maar ook van trainingen en sportevenementen opnamen worden aangemeld.

De organisatie van de fotowedstrijd ziet foto’s voor de maand oktober met plezier binnenkomen via www.westfriesesportverkiezing.nl .

Technische hoogstandjes zijn niet noodzakelijk; kiekjes gemaakt met de smartphone zijn welkom. Dat kan je zien op de website. De foto’s worden beoordeeld op originaliteit, humor, emotie of het verhaal dat zij vertellen. Samen wordt op die manier de sport in West-Friesland in beeld gebracht. En zoals Fons Mok, de maandwinnaar vaststelt: ‘Een foto zegt meer dan 1000 woorden!’

Over de foto:

De foto ‘Zweefmoment Fee Mok’ is genomen op 10 september in Alphen aan de Rijn. Daar waren de Nationale C/D kampioenschappen. Het meisjes junioren D-team van SAV werd vierde.

img_2135

Nieuws, Spotlight
About WFSgala