Blog

9 november 2017

Diversiteit en kwaliteit maakten keus maandwinnaar lastig

Maar liefst 14 verschillende sporten zijn in oktober vertegenwoordigd bij de inzendingen voor de fotowedstrijd van de Westfriese Sportverkiezing. Fraaie opnamen van schoonspringen, autosport, de Nadine Run en een parkcross bereikten de jury. Dit keer voor het eerst ook foto’s van kolf, West-Friezer kan het niet. Veel bijzondere momenten in de sport werden vastgelegd. Jurylid, Gerben van ’t Hek, adjunct hoofdredacteur bij het Noordhollands Dagblad, stelt daarom: ‘Prachtige oogst in deze oogstmaand!’

Natuurlijk is het beoordelen van de inzendingen een lastige zaak bij zoveel topshots. Tenslotte werd gekozen voor de foto ‘Enthousiasme bij scholierenveldloop’ gemaakt door Sjoerd de Roos. Op de foto, genomen op 11 oktober, staat een groep 3. Bijzonder is dat Sjoerd dit jaar al eerder maandwinnaar was!

De maand november is de laatste maand van dit kalenderjaar dat er foto’s kunnen worden ingezonden. Foto’s gemaakt in december kunnen tot en met eind januari ingestuurd worden. Daarom is het verstandig om als fotoliefhebber in West-Friesland alle gemaakte sportfoto’s in 2017 te bekijken en de leukste, mooiste of interessantste in te dienen via www.westfriesesportverkiezing.nl.

Foto door: Sjoerd de Roos ‘Enthousiasme bij scholierenveldloop’  

Ook meedoen?

Kijk in je digitale archief en stuur deze maand nog max. 3 foto’s in om mee te doen voor dit jaar. Begin december start de publieksstemming voor de Westfriese Sportfoto 2017.
http://www.westfriesesportverkiezing.nl/westfriese-sport-be…

Nieuws
About WFSgala