Blog

25 april 2017

Zondag 14 mei gratis fotoworkshop bij Sportcentrum Hoorn

Zondag 14 mei van 15.00 tot 16.00 gratis ‘workshop sportfoto’s’ in Sportcentrum Hoorn. Er zullen wetenswaardigheden en fototips uitgewisseld worden. Natuurlijk worden er ter plekke sportfoto’s geschoten die direct worden besproken. De workshop is geschikt voor de kiekjesmaker tot de bijna professionele sportfotograaf.

Wie ken jij voor wie dit interessant is?

Voor meer informatie en/of aanmelding:

Zondag 14 mei gratis fotoworkshop bij Sportcentrum Hoorn

Geplaatst door Westfriese Sportverkiezing op dinsdag 25 april 2017

Op zondag 14 mei is er een gratis ‘workshop sportfoto’s’ voor enthousiasten op en rond het sportveld. De organisatie van de fotowedstrijd van de Westfriese Sportverkiezingen biedt liefhebbers deze workshop van 15.00 tot 16.00 uur gratis aan in Sportcentrum Hoorn.

Er zullen wetenswaardigheden en fototips uitgewisseld worden. Natuurlijk worden er ter plekke ook sportfoto’s geschoten om die direct te kunnen bespreken. Omdat het eerste tennisteam van Tennisvereniging Hoorn een thuiswedstrijd speelt is er toptennis om vast te leggen op de gevoelige plaat.

 

Daarna Padel

Voor deelnemers aan de fotoworkshop bestaat de mogelijkheid om gratis kennis te maken met de nieuwe sport Padel. Op 14 mei krijgen de deelnemers met maximaal één introducé de kans om de gloednieuwe padelbaan op te gaan. Dit van 16.00 tot 17.00 uur. De twee padelbanen zijn onlangs geopend. Padel is een combinatie van tennis en squash. Deze snel op te pakken sport is heel toegankelijk voor iedereen, jong en oud. Sportkleding en gewone sportschoenen (geen noppen) is voldoende. Voor een padelracket wordt gezorgd door Sportcentrum Hoorn. Meer informatie over de aantrekkelijke sport vindt u op de website van Sportcentrum Hoorn.

Aanmelding

Vermeld bij aanmelding of u deelneemt aan de fotoworkshop en/of het padel spelen. En of u een introducé meeneemt om padel te spelen. Geef ook uw telefoonnummer op.  U krijgt een bevestiging van de aanmelding.

Aanmelden voor de fotoworkshop en/of het gratis padel spelen via ted@vanderbruggen.net.

Sportcentrum Hoorn is tevens sponsor van de fotowedstrijd Westfriese Sport in Beeld

Nieuws
About WFSgala