Blog

4 januari 2018

Kirsten Knip in actie bij de Westfriese sportverkiezingen

Volleybal international Kirsten Knip uit Enkhuizen komt in actie tijdens de Westfriese Sportverkiezingen. Zij is de eregaste op het Sportgala op 14 januari in Het Park in Hoorn. En uiteraard gaat ze de match aan met het publiek in de zaal.

Kirsten Knip krijgt een aantal ballen aangespeeld door bestuurslid Rein de Wit van de Westfriese Sportverkiezingen, die vroeger ook heeft gespeeld in het Nederlands volleybalteam. Knip, libero in het nationale team, passt de ballen de zaal in. En wie de bal vangt, mag ‘m houden.

Kirsten Knip begon met volleybal bij de Westfriese clubs Madjoe en Simokos en speelt tegenwoordig in Aken bij Ladies in Black Aachen. Ze kan nu al terugkijken op een indrukwekkende carrière met diverse hoogtepunten. Met het Nederlands volleybalteam heeft ze twee maal de zilveren medaille gewonnen.

Tijdens Westfriese sportverkiezingen gaat Kirsten Knip in gesprek met presentator Chris Wobben. Het sportspektakel in Het Park begin om 14.30 uur. Alle genomineerden komen op het podium en dan wordt per categorie bekendgemaakt wie over 2017 in West-Friesland sportman, sportvrouw, sporttalent, aangepast sporter, sportcoach en sportploeg is.

PLAY OFFS! ? #wedidit #mooiwerk #trotshoor #lekkerfanatiekook #pakaan #endooorrrr

Gepostet von Kirsten Knip am Samstag, 11. März 2017

Nieuws
About WFSgala