Blog

11 oktober 2018

Nationaal Kampioene van SAV op winnende foto

De jury van de fotowedstrijd van de Westfriese Sportverkiezing genoot van de inzendingen van september. Er waren veel juweeltjes bij. Technische goede opnamen van een duikende keeper van Tom Henriët en een drieluik van Jan Mulder van de uit Hoorn afkomstige Vitesse-voetballer Maikel van der Werff vielen op. Niet alleen foto’s van een triatlon en van zwemwedstrijden maakten de jury enthousiast.

Tenslotte bleek de inzending ‘Laura van Langen op weg naar plaats 1 op het NK 1500 steeple’ gemaakt door Fons Mok de favoriet van de jury. Het opspattende water, de spiegeling in de waterbak, het doorzettingsvermogen en concentratie die deze nationaal kampioene van SAV toont, charmeerde de jury.

Fons Mok, huisschilder van beroep, is in de weekenden veel op en rond atletiekbanen te vinden. Altijd met fototoestel want fotograferen is zijn hobby. Fons heeft toegezegd de komende maanden voor meer inzendingen te zorgen. Dat is een mooie uitdaging voor andere liefhebbers die sportfoto’s kunnen insturen via www.westfriesesportverkiezing.nl .

Nieuws
About WFSgala