Blog

14 september 2018

Technisch sterke foto gekozen tot maandwinnaar augustus

Als de inzendingen van de fotowedstrijd van de Westfriese Sportverkiezing bekeken worden dan zie je de afgelopen maand een grote variëteit aan inzendingen. Spectaculaire foto’s kwamen binnen van Miriam Stenzel-de Jong en van Wil van Dijk, een schaakfoto met humor van Co Buijsman, kenmerkende West-Friese beelden van Yvonne Mol en een foto van Ferr Hoks vanuit een bijzonder perspectief. En dit is nog maar een greep uit het totaal waaruit de jury de technisch voortreffelijke foto koos van Jan Mulder uit Andijk.

‘De gecontroleerde sliding’, is genomen bij een avondwedstrijd van Hollandia. Ondanks de invallende schemering en het kunstlicht is de belichting goed gelukt. De foto is haarscherp en dankzij de vaag gehouden achtergrond is de focus sterk op de speler. De spelers en verzorgers in de dug-out zorgen voor een fraaie entourage. De sliding wordt gemaakt op 22 augustus door Hollandia I speler Nick de Wit. De opspattende rubberkorrels tonen de snelheid; de uitgestrekte armen laten de balans en controle  van deze speler zien.

Er zijn meer foto’s te bewonderen van deze fotomaker op Facebook: Jan Mulder Photography.

Stuur nu jouw inzending(en) in voor de maand september. Jouw sportfoto’s zijn welkom via www.westfriesesportverkiezing.nl

foto door: Jan Mulder ‘De gecontroleerde sliding’

Nieuws
About WFSgala