Blog

4 januari 2018

Win een reis naar Barcelona met de Westfriese Sportverkiezingen

De Westfriese Sportverkiezingen worden steeds aanlokkelijker. Natuurlijk staat allereerst het spetterende Sportgala met de verkiezing van de Westfriese topsporters centraal. Maar ook het publiek, de fans, de vrienden en familie en alle bezoekers worden niet vergeten.

Iedereen die de Westfriese Sportverkiezingen bezoekt, maakt kans op een vierdaagse reis naar Barcelona, inclusief de voetbalwedstrijd Barcelona – Villareal op 23 april. Bij binnenkomst in de foyer van schouwburg Het Park in Hoorn op zondagmiddag 14 januari kan iedereen raden wie de prijzen gaan winnen. Prijsvraagkaartjes en pennen zijn aanwezig. Op de kaartjes staan alle genomineerden per categorie, en de bezoekers kunnen aantekenen wie zij als winnaars verwachten.

De uitslag wordt na afloop van het Sportgala in de foyer van de schouwburg bekendgemaakt. Bij meerdere goede uitslagen wordt er geloot. De prijzen worden alleen uitgegeven aan de bezoekers die er nog zijn, anders wordt opnieuw geloot.

Voor de reis naar Barcelona kan er overigens worden bijgeboekt. Maar niet alleen deze prijs is te winnen. De tweede prijs is een diner in Grand Café Restaurant ’t Hop en de derde prijs twee entreebewijzen met schaatshuur en versnapering voor ijsbaan de Westfries.

Het Sportgala begint om half drie; de foyer van de schouwburg is vanaf twee uur open.

Nieuws
About WFSgala