Blog

3 januari 2020

Help uw vereniging!

Win een prijs tijdens uw bezoek aan de Westfriese sportverkiezingen: een NOC-NSF Masterclass Vrijwilligersmanagement twv € 3000,-

Iedere bezoek(st)er van de Westfriese Sportverkiezingen op 12 januari kan een prachtige en waardevolle prijs winnen voor zijn of haar vereniging: Een NOC-NSF Masterclasses Vrijwilligersmanagement ter waarde van 3000 euro!! Rabobank West-Friesland stelt samen met de Stichting West-Friese Sportverkiezingen namelijk twee van deze prijzen beschikbaar, elk ter waarde van 3000 euro.

Iedereen die op 12 januari de foyer van schouwburg Het Park binnenkomt, krijgt een gratis stembiljet. Vul daarop uw voorkeur in en deponeer het biljet in de stembus bij de grote trap.

U kunt door uw stem op uw vereniging of organisatie uw eigen club daadwerkelijke ondersteunen. Met hoe meer mensen u komt: hoe meer stemmen voor uw club, hoe groter de kans op één van de twee prijzen.

Daarom: KOM OP 12 JANUARI NAAR HET PARK !

Bestel uw entreekaarten via www.westfriesesportverkiezing.nl

Masterclass

Met het Masterclass Vrijwilligersmanagement van het NOC-NSF worden de grote problemen op gebied van vrijwilligersbeleid en omgaan met vrijwilligers op een heldere en concrete manier aangepakt.

De Masterclass is gericht op: Actie en concrete resultaten voor de vereniging.
Aantal avonden: Twee gezamenlijke sessies en tussendoor twee sessies voor de verenigingen individueel.
Aantal deelnemende verenigingen: Maximaal acht verenigingen; minimaal twee en maximaal drie personen per vereniging
Eindresultaat voor de vereniging: Na de masterclass hebben deelnemers meer zicht op hoe zij binnen de vereniging omgaan met vrijwilligers, hoe verenigingen leren aan te sluiten bij drijfveren en hoe je de beste persoon op de juiste plek krijgt.

Deelnemers krijgen toegang tot de online module vrijwilligersmanagement. Tussen de gezamenlijke sessies is er 1-op-1 begeleiding op de club.

Nieuws
About WFSgala