Blog

6 januari 2020

Voormalig topbokser Arnold Vanderlyde naar WF Sportverkiezingen

Drievoudig Europees kampioen boksen en drievoudig Olympisch bronzen medaillewinnaar Arnold Vanderlyde is de speciale gast tijdens de Westfriese Sportverkiezingen aanstaande zondag 12 januari in schouwburg Het Park in Hoorn.

Arnold Vanderlyde weet wat het is om tot de prominenten en winnaars van een sportverkiezing te behoren. In 1991 werd hij nationaal Sportman van het jaar. Zijn grote overwinningen behaalde hij in de jaren 80 en begin 90. Drie keer Europees kampioen, acht keer Nederlands kampioen en de bronzen Olympische plak behaalde hij in de jaren 1984, 1988 en 1992.

Sport staat nog altijd centraal in het leven van Arnold Vanderlyde. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen Vanderlyde Sport & Business onderneming en organiseert workshops, seminars, clinics en presentaties. Zo ook tijdens de Westfriese Sportverkiezingen, waar hij uiteraard ook behoort tot de uitreikers van de prijzen.

De Westfriese Sportverkiezingen starten zondag om 14.30 uur, zaal open om 14 uur. Tijdens een groots sportevenement met veel entertainment worden sportman, sportvrouw, sporttalent, beste aangepast sporter, sportcoach en sportploeg van het jaar 2019 van West-Friesland uit een aantal genomineerde sporters bekendgemaakt. Iedereen is welkom. Info op www.westfriesesportverkiezing.nl.

Nieuws
About WFSgala