Verdien geld voor jouw club tijdens de 1e Westfriese Sportveiling

Update: De geplande veiling voor Westfriese Sportclubs en evenementen in 2021 gaat niet door en zal op een later moment worden georganiseerd. Hou deze website in de gaten voor meer informatie en een nieuwe datum.

Neem deel aan de Westfriese sportveiling en verdien tot € 2500,- voor jouw club. Boven op dit bedrag kan je extra inkomsten genereren met de verkoop van loten.

De Sportveiling

Op vrijdag 3 april organiseert de Stichting Westfriese Sportverkiezing de 1e Sportveiling voor West-Friesland. De sportveiling bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Een VIP-diner waar clubbestuurders met hun sponsors aan tafel zitten. Naast een goed diner wordt hen een geweldige avond geboden mede dankzij de presentatie van een bekende Nederlander. Per tafel is een speciale gast aanwezig.
  • Direct na het VIP-diner volgt de veiling voor het grote publiek met unieke veilingitems die geveild worden door een ervaren veilingmeester. In een fraai magazine leest u binnenkort meer over het initiatief, en vind u alle veilingitems terug. Daarnaast zullen  hierin de goede doelen en de ondersteunende instanties in de spo(r)tlights staan. Het glossy magazine wordt o.a. bij de deelnemende clubs verspreid.
  • Een loterij; de loten zullen via de deelnemende verenigingen verkocht worden.

Het hoofddoel

u een leuke avond, zij onbeperkt sporten!

Het overkoepelend doel van de sportveiling is het verkrijgen van gelden voor mensen met een beperking die door financiële, materiële of logistieke drempels niet kunnen sporten. Sporten helpt mensen met een beperking fysiek maar zeker ook op het sociale en maatschappelijke vlak. Met de opbrengst uit de veiling kunnen wij sport voor deze doelgroep toegankelijker maken. Naast het hoofddoel zullen er 10 projecten ondersteund worden. Jouw sportvereniging/organisatie komt hiervoor in aanmerking.

Meedoen?

Hoe komt mijn club in aanmerking voor € 2500,- ? (dit bedrag is nog excl. lotenverkoop!)
Meld je project uiterlijk 24 januari aan via deze link. Onze jury zal de 10 beste projecten selecteren om deel te nemen aan de Sportveiling op vrijdag 3 april 2020.

Voor deelname aan de veiling stellen wij de volgende voorwaarden:

  • De club is aanwezig bij de informatiebijeenkomst op 27 januari 2020 van 19.30 tot 20.30 uur bij Hockeyclub WFHC. Roskam 6, 1689 VR te Hoorn en krijgt gratis begeleiding wat betreft deelname.
  • De club verkoopt een dinertafel tegen kostprijs (zal circa € 350 zijn) aan clubsponsors en kan daarvoor met 9 personen (minimaal 4 bedrijven en maximaal 3 bestuurders) aan het VIP-diner deelnemen. Aan elke tafel zal een speciale gast aanschuiven.
    De club schrijft de sponsors aan voor het aandragen van veilingitems en aanwezigheid bij de veilingavond (brieven worden aangeleverd door de organisatie van de sportveiling)
  • De club neemt minimaal 150 loten (à €5) af voor verkoop door leden (50% opbrengst gaat naar de eigen club).

Andere unieke Westfriese evenementen

Westfries Sportcongres:
Op donderdag 5 maart 2020 vindt het sportcongres plaats met het thema ouderen in de sport. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Dit initiatief wordt ondersteund door ‘Veiling op je club’. Westfries Ted van der Bruggen zal namens ‘Veiling op je club’ betrokken zijn.

Contact Sportveiling: Secretariaat t.a.v. Larry Schouten veiling@westfriesesportverkiezing.nl of 06-29215556